stallva.blogg.se

Stall Victoria Almgren "on tour"

The end of the road

Kategori: Allmänt

Efter tre dygn på vägarna anlände vi äntligen till stallbacken 02.43 på torsdagsmorgonen. De drygt 280 milen kändes väldigt mycket längre på vägen hem än för en månad sedan, jag antar att det beror på att det är uppförsbacke?

Hästarna var nog gladast att vara hemma igen. En lerig hage i Torp smäller lite högre än den spanska våren, iaf om man frågar Cadenza :)

Glada var vi också att återse vår team-medlem Joel, han jobbar hårt som vanligt. Här är det Cover Boy S som förbereds inför hingstvisning.

Ingen rast och ingen ro, tillbaka till vardagen och full satsning på resten av det fyrbenta gänget - här 5-årige Fashion Mint. 


Detta har vi saknat! Riktig mat på "Lilla köket". Den där spanska "tonfisk och öl-dieten" var lite enformig i längden... ;)


Det straffar sig att retas med fotografen.... ;) 

Nu är vi laddade till tänderna för resten av säsongen och stallet är fullt till bredden och lite till - visste ni förresten att man visst kan ha tävlingshästar på lösdrift? Kom hit och kolla så får ni se :) 

Victoria sammanfattade för övrigt vårens tävlingsplanering som "lite hysterisk" - jag anar vad det egentligen betyder... ;) Men en tävlingsfri helg ska det visst finnas innan Falsterbo och som av en händelse sammanföll den med "Kung i baren" på Harrys - tack Ridsportförbundet för den planeringen! 

Bloggen tar nu paus på obestämd tid men vem vet - när ni minst anar det dyker vi upp igen. 

Tills dess - Skål!