stallva.blogg.se

Stall Victoria Almgren "on tour"

Hatten av!

Kategori: Allmänt

Igår kväll var det traditionsenlig "betting" om finalplaceringarna
Alla lägger en 100-ing och den som gissar minst dåligt kammar hem rubbet. 
Och efter dagens 5-årsfinal ligger vi nog alla lika illa till..... Den här killen slog nämligen oss alla med häpnad!

Begåvade men ännu valpige Elmo har inte rivit en bom på hela veckan och kan nu titulera sig "Sveriges 3:e bästa 5-åring" 👍👍 :) 
 
Och vi är stolta som tuppar över "Sveriges bästa unghästryttare"!
Här tillsammans med nöjd och glad hästägare!

Den viktigaste supportern av alla var så här glad! Och han som försöker se cool ut i bakgrunden var nog också ganska stolt ;)

Ärevarv på stoooora gräsbanan var väl inget tyckte Elmo-cool kille 👍
 
Sen var det dags för "årets dressyrdos" i form av Victorias fina uppfödning Calaiza T som startade i 7-årskvalet. Ngn liten miss i en bytes-serie men oj så fin hon har blivit och vi hoppas det räcker till final :)

Rida och föda upp dressyrhästar kan hon tydligen men ngn ny Cesar Milan lär hon aldrig bli.....

Tyvärr inga ljudeffekter men jag kan avslöja att RosMarie's "Ior" , trots mutor och fjäsk, inte var ett dugg imponerad av den där tjejen i rosa..... ;) 


Men för mkt glamour är inte nyttigt på en och samma dag så jag avslutade med att mocka ur ett par boxar..... Elmo och Cubus har nu lämnat Skåne för ett par veckors välförtjänt bete. 

Och vi laddar om för nästa final - på sön är det dags för 7-åringarna. Den där vadslagningen lär nog dock ngn annan vinna så jag hoppas på nya färgglada rosetter istället :)
 
Själv har jag nu lämnat Falsterbo så i morgon har Victoria "lovat" (man hör det man vill höra) att ta över bloggandet för en dag-spännande!KOMMENTARER:

  • Pernilla säger:
    2014-07-12 | 00:15:27

    Är så glad för Vickis skull att det blev en så bra plac. Hon sliter och kämpar mkt hårt och är så värd denna framgång. Givetvis är jag även glad för RoseMaries skull som ger Vicki möjligheten att rida så fina hästar! Vill inte heller glömma alla er som jobbar hos Vicki, ni gör ett otroligt arbete som jag vet att hon uppskattar! Grattis till alla berörda!!

  • Linda säger:
    2014-07-12 | 08:38:35

    Stort grattis och heja heja på söndag hälsar vi alla från grannstallet!

Kommentera inlägget här: