stallva.blogg.se

Stall Victoria Almgren "on tour"

Baksmälla.......

Kategori: Allmänt

Men inte ölens fel denna gången. Värmen och allt det nya tar på krafterna så igår var det trötta ben som hasade till stallet kl 06.00. Jag tycker ändå inte att man jobbar hårdare här än hemma men tydligen... Hästarna var iaf betydligt spänstigare och hoppade jättefint hela dagen! 

För er som vill följa resultaten 

Idag har dom invigt den stora gräsbananDet ser inte ut som en enda häst har satt sin hov där någonsin, vi får se om den är lika fin om två veckor - isf ska jag fråga hur dom anlagt den 😄


Elmo och jag tog en tur och letade efter stranden, hittade den inte som ni ser.... Nytt försök i morgon. En ngt "udda" man har sitt läger på andra sidan staketet vid banorna - detta är en liten del av hans "utställning". Igår spelade han trumpet och dansade iklädd gula plasthorn och ngn slags morgonrock....... Han ska dock vara harmlös sägs det - Elmo är tveksam!Det klart populäraste färdmedlet på tävlingsplatsen - skriver upp på önskelistan till nästa år 😄Quintus RAA ute på morgontrimningEtt lite annorlunda system för startordning, eftersom många ryttare har flera hästar på två parallella banor. Man går helt enkelt till ringmastern och talar om var man vill starta - även om man vill starta på sin plats. Kommer du försent är risken stor att don plats är upptagen och du får ta en annan.... Lite som allt annat här nere - man får vara flexibel 😛 

Nu är det dags för utfodring av i tur och ordning människor och hästar - Ipanemas "mat och sov-klocka" ringer kl 21 så då gäller det att vara på plats! 
KOMMENTARER:

 • Linda säger:
  2014-03-21 | 18:53:14

  Å vilket väder ni har, just nu öser regnet ner här men våren är på väg :-)
  Jag hoppas att Ip inte skrämmer slag på alla och att hon sköter sig, håller tummarna att hon är felfri nästa gång.
  Kram Linda

 • Maja-Stina Ahlzén säger:
  2014-03-21 | 19:29:59

  Mera bilder på bloggaren!!!!!

 • Anna säger:
  2014-03-21 | 19:38:20

  Ja, glöm för Guds skull inte Ipanemas mat för då blir det väl livat i hela stallet. Tur hon är sig lik även borta. :-)

 • Camilla säger:
  2014-03-22 | 12:32:07

  Vilken rolig/trevlig läsning!

  Alltid kul för oss "buskryttare" att få se lite hur det går till på tävlingar utomlands! Kul att få se bilder och även lite referat därifrån!

Kommentera inlägget här: