stallva.blogg.se

Stall Victoria Almgren "on tour"

På allmän begäran

Kategori: Allmänt

Som några av er lite fint påpekat glömde jag, som orutinerad bloggare, visst den obligatoriska presentationen... Och nu när jag ändå är igång passar jag på att presentera hela "Team Stall VA on Tour"

Victoria - en mästare i organisation som styr upp både hästar och människor så allt fungerar. Däremellan hinner hon rida och tävla en sisådär 8-10 hästar/dag (nu tror hon nog att jag vill löneförhandla igen.... 😉)

Sofia - tjänstledig stallchef från Flyinge som sedan några månader jobbar på Stall V. Groom, "hemmaryttare" och numera tydligen även bloggare...

Lilotte - tillfälligt inhoppad groom som med stor entusiasm hjälper Sofia att ta hand om hästarna.

Ros-Marie - hängiven och driftig hästägare som ser till att hästar och människor aldrig lider brist på morötter, Kexchoklad och Cola

Willis - allt i allo och "handyman" som kan laga precis vad som helst med motor (och utan också för den delen). Under tävlingsdagar har han dessutom ansvar för videokameran

Filippa - Entusiastisk supporter och teamets största glädjespridare. När hon blir större ska "pappa bygga stall och mamma köpa ponnyer" Så se upp på tävlingsbanorna om några år!

Eva - proffesionell "nanny" som alltid har IPad och Festis redo i ryggsäcken. Till vardags är Eva den som rycker ut med vattenkanna och räddar livet på våra stundtals försummade blommor.

Anders - tålmodig supporter som vid det här laget sett fler tävlingsplatser än iaf 75% av landets "proffsgroomar". På fritiden bygger han hus som alla vill bo i.


Första etappen av resan är nu avklarad och tidigt i morse anlände vi till Karlsruhe där vi enligt uppgift skulle stalla upp på galoppbanan 🐎  08:a som man är förväntade jag mig ngt i stil med Täby Galopp men nja..... 

"Året var 1967"

Men hästarna tog det iaf med ro och trängde snällt ihop sig i boxarna som nog var byggda för fullblod av modell mindre..... Alla 9 har klarat resan fint och är pigga och glada. Det märktes inte minst när dom, i tur och ordning, entusiastiskt släpade sina ngt stelbenta betjänter totalt 5 varv runt den 1km långa banan. 


Nu blir det middagslur för oss tvåbenta på hotellet innan det är dags för kvällsturen till stallet och i morgon bär det av mot Frankrike - häng med vet ja! 🇫🇷KOMMENTARER:

  • Carina säger:
    2014-03-14 | 18:02:34

    vilket gäst stall ni kom till...haha.. Det var nog tjusigt en gång i tiden. Hoppas ni klarar er från skoskav när ni stretar runt på galoppbanan :) Må gott ni Alla!

Kommentera inlägget här: